Kabouter Plop komt uit zijn melkherberg

Speciaal voor de allerkleinsten

Op het Dreamfestival willen we iedereen bij elkaar brengen. Wij willen daarom nog iemand speciaal voorstellen voor de allerkleinsten. De enige echte kabouter Plop verlaat speciaal voor ons zijn melkherberg om mee te spelen met de kids.

Vanaf 11u is iedereen welkom om er een supertoffe dag van te maken. Er zullen verschillende springkastelen en attracties zijn van jumpbouncer.be.

Voor de mindervalide kinderen zal er speciale begeleiding worden voorzien. Zo kunnen de ouders samen met hun kind probleemloos genieten van deze dag.

Optredens

Om 14u treden de Ghostrockers op. De getalenteerde leerlingen van de DAM Academie zullen het beste van hun nieuwe plaat brengen. Nadien maken ze nog extra tijd voor het uitdelen van handtekeningen en selfies. Beluister hier al enkele hits om in de stemming te komen!

ghostRockers

Om vijf uur zal ongs Slongske den boel weer overpakken! Met haar catchy hiphop getinte songs zoals Ifoon & Lacht Nor Mij’ scoort zij heel hoog in de charts. Slongs is ook te zien in het programma ‘ The Voice Kids’ en binnenkort dus ook op ons podium!

Wil jij alvast jouw ticket kopen? Dat kan via onze ticketshop. Klik hier